Met all season banden kan u het hele jaar door veilig rijden. Ze zijn geschikt voor vrijwel alle niet te extreme weersomstandigheden. All season banden worden ook wel vierseizoenenbanden of all weather banden genoemd. Onze bandencentrales adviseren u graag voor het juiste type all season banden, volledig op maat van uw rijgewoontes en wagen. Uw veiligheid is ons beroep.
Zoek hier uw bandencentrale en vraag online een prijsofferte voor all season banden.  

M+s

Waarom kiezen voor all season banden?

Het grootste voordeel van all season banden is de zorgeloosheid. U hoeft niet twee keer per jaar uw banden te laten vervangen in één van onze bandencentrales. Het rubber en het profiel bieden voldoende grip in zowel de winter als de zomer. 

U herkent all season banden aan de markering met drie bergpieken, namelijk het ‘three peak mountain snowflake symbol’. Ook in landen waar winterbanden verplicht zijn, mag u met all season banden rijden. 

Wat zijn all season banden? 

All season banden combineren de eigenschappen van zomer- en winterbanden. Het rubber is niet te zacht of te hard. Daardoor biedt deze band optimale grip bij hoge en lagere temperaturen.

Ook op een glad wegdek verzekert de band u van een veilige wegligging. 

All Season Band
Winterbanden Profiel WB ZB ASB

Een prijs weten voor all season banden?

In onze bandencentrales krijgt u deskundig advies voor de juiste all seasonbanden. Zoek een bandencentrale in uw buurt. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak. 

Bekijk ons aanbod

Zoek een centrale

Wij werken voor leasingmaatschappijen