Motorband

Eurotyre is dé specialist voor motorbanden. Onze bandencentrales adviseren u graag voor het juiste type motorbanden, volledig aangepast aan uw rijstijl en motor. Ook voor herstellingen aan uw motorbanden bent u aan het juiste adres. Twijfels over de staat van uw motorbanden? Zoek hier uw bandencentrale en vraag online een prijsofferte voor nieuwe motorbanden.

Uw moto = uw kind

Uw moto = uw veiligheid

Uw veiligheid = ons beroep!

Wat zijn de troeven van Eurotyre voor motorbanden?

Motorrijders komen bij ons op de eerste plaats. Wij zijn in België dé specialist voor motorbanden. Veiligheid op de motor is uw en onze belangrijkste zorg.

  • Wij werken alleen met officiële dealers van motorbanden.

  • Wij beschikken steeds over een ruime stock aan motorbanden.

  • Onze bandencentrales zijn opgeleid om motorbanden vakkundig te monteren of te herstellen. Onze bandenspecialisten besteden extra zorg en precisie aan motorbanden. Kijk hier bij welke centrale je terecht kan voor motorbanden.

  • Onze bandencentrales beschikken over de juiste krikken om motoren correct op te krikken. Het aanspannen gebeurt altijd met een momentsleutel, nooit met een slagmoersleutel.

  • Verschillende bandencentrales zijn lid van de Bridgestone Bikersclub. 

Wij herstellen ook motorbanden

Wij vermijden proppen om motorbanden te herstellen. Dit is slechts een tijdelijke oplossing. Lekke banden hebben nood aan een koude of warme vulkanisatie voor een 100% veilige herstelling. Pas dan kan u met een gerust gevoel opnieuw de baan op.  

Motor Lekke Band

Een prijs weten voor motorbanden?

In onze bandencentrales krijgt u deskundig advies voor de juiste motorbanden. Zoek een bandencentrale in uw buurt. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.  

Zoek een bandencentrale

Zoek een centrale

Wij werken voor leasingmaatschappijen