Goede autobanden redden levens. Onze bandencentrales adviseren u graag voor het juiste type autobanden, volledig aangepast aan uw rijgewoontes en wagen. Twijfels over uw autobanden? Kom gerust langs bij één van onze bandencentrales. Uw veiligheid is ons beroep.
Zoek hier uw bandencentrale en vraag online een prijsofferte voor autobanden.  

Personenwagenbanden

Waarom zijn goede autobanden belangrijk?

Goede autobanden garanderen niet alleen rijcomfort, ze verzekeren uw veiligheid en die van uw passagiers.

Verkeerde of slecht onderhouden banden liggen jaarlijks aan de basis van duizenden ongevallen. Uw banden vormen het enige contactpunt met het wegdek, en dat ook in niet-optimale omstandigheden en aan snelheden die oplopen tot 120 per uur of meer. 

Welke merk kiezen voor autobanden?

Welke autoband het best voor u past, hangt af van talrijke factoren. Zowel het type auto als uw verwachtingen omtrent rijcomfort en rijprestaties spelen een belangrijke rol. Banden verschillen onderling op vlak van levensduur, grip, bochtgedrag, brandstofgebruik en rijcomfort.

Wij hebben alle mogelijke gekende A-merken voor autobanden in huis:

  • Continental, Michelin, Bridgestone, Goodyear-Dunlop, Vredestein, Pirelli

 

Wij werken daarnaast ook nog met andere topmerken die de A-kwaliteit waardig zijn:

 

  • Uniroyal, Semperit, Gislaved, Kleber, BF Goodrich, Firestone, Fulda, Toyo Tires, Hankook, Falken, Yokohama

 

Wij werken ook met budgetbanden die toch kwalitatief in orde zijn.

 

Uitlijnen Banden

De perfecte uitlijning 

De service van onze bandencentrales gaat veel verder dan alleen de verkoop van nieuwe autobanden. Een vakkundige montage omvat de juiste bandenspanning, een correcte balancering en een perfecte uitlijning. 

Kom gerust zonder afspraak langs in één van onze bandencentrales en laat de toestand van uw autobanden controleren. Wanneer nodig ontvangt u meteen een vrijblijvende prijs voor de vervanging van uw versleten autobanden.  

Een prijs weten voor autobanden?

In onze bandencentrales krijgt u deskundig advies voor de juiste autobanden. Zoek een bandencentrale in uw buurt. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Bekijk ons aanbod

Zoek een centrale

Wij werken voor leasingmaatschappijen