Eurotyre biedt een compleet assortiment met de bekendste merken voor vrachtwagenbanden. Ons aanbod blinkt daarbij uit in een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Onze bandencentrales verzekeren u van correct advies voor de beste vrachtwagenbanden in uw situatie. Daarbij staan we garant voor veiliger én zuiniger rijden. U bent op elk moment welkom voor een snelle controle. Zoek hier uw bandencentrale en vraag online een prijsofferte voor nieuwe vrachtwagenbanden

Eurotyre Vrachtwagen

Wat is belangrijk voor nieuwe vrachtwagenbanden?

Onze bandencentrales houden rekening met tal van factoren voor de juiste keuze van vrachtwagenbanden:

  • Veiligheid en continuïteit op de baan

  • Duurzaamheid en brandstofefficiëntie

  • Onderhoud van de vrachtwagen

  • Onderhoud van de vrachtwagenbanden

  • Type vrachtvervoer bepaalt de juiste vrachtwagenband

  • Af te leggen routes zowel nationaal als internationaal

Wat is de impact van het type vrachtvervoer voor de vrachtwagenbanden?

Nationaal of regionaal vrachtvervoer vereist andere vrachtwagenbanden dan lange internationale trajecten. Onze bandencentrales geven u het juiste advies.

  • Op een regionale vloot monteren we vrachtwagenbanden die zijn aangepast aan verschillende soorten wegdek. De band moet bestand zijn tegen het vaak optrekken en afremmen. Dit vormt een extra belasting voor de vrachtwagenbanden. Voor de bouwsector voorzien we extra robuuste vrachtwagenbanden.

  • Bij internationale vloten focussen we vooral op een lange levensduur en brandstofefficiëntie.

Kom geregeld langs

In de buurt van één van onze bandencentrales? Kom gerust langs voor een snelle controle. De juiste bandenspanning op uw vrachtwagenbanden is van essentieel belang voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Over- of onderspanning leidt tot onnodige risico’s. 

Wij helpen u altijd uit de nood

Pech op de baan? Eurotyre komt eraan. Transporteurs mogen rekenen op de pechservice van Eurotyre. Bij pechgevallen staan we over heel Europa 7 dagen op 7, 24 uur op 24 voor u paraat. 

Vrachtwagen Herstelling

Een prijs weten voor vrachtwagenbanden?

In onze bandencentrales krijgt u deskundig advies voor de juiste motorbanden. Zoek een bandencentrale in uw buurt. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Bekijk ons aanbod

Zoek een centrale

Wij werken voor leasingmaatschappijen