Kampt uw auto met startproblemen? Mogelijks is uw batterij aan vervanging toe. Vertrouw op de snelle service van onze bandencentrales voor het vervangen van uw batterij. Bovendien bent u altijd welkom voor een snelle accucheck. Zoek hier uw bandencentrale en vraag online een prijs voor een nieuwe batterij

Autobatterijen

Wanneer uw autobatterij vervangen?

De gemiddelde levensduur van een autobatterij is vijf jaar. Bij veelvuldige korte ritten, kan dit zelfs korter zijn. Voorkom problemen en laat geregeld uw batterij controleren in één van onze bandencentrales. Een batterijcontrole duurt vijf minuten en is volledig gratis.

Wanneer uw batterij aan vervanging toe is, bieden wij u een vervanging aan voor uiterst scherpe prijzen. Met onze batterijen bent u zeker van de ideale prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij garanderen u het hele jaar door een probleemloze start. Zo passen we de modernste calcium/calcium-techniek toe in onze autobatterijen.

U geniet op elke autobatterij van twee jaar garantie.  

Een prijs weten voor een nieuwe autobatterij?

In onze bandencentrales krijgt u deskundig advies voor de juiste autobatterij. Zoek een bandencentrale in uw buurt. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.  

Offerte aanvragen

Zoek een centrale

Wij werken voor leasingmaatschappijen