Kampt u met nijpend plaatsgebrek in uw auto? Is de kofferruimte te klein? Kom langs bij één van onze bandencentrales en kies een dakkoffer die perfect bij uw behoeftes past. Ook voor de juiste eerste montage kan u op onze specialisten rekenen. 

Hoe de juiste dakkoffer kiezen?

De mogelijkheden voor dakkoffers zijn vrijwel oneindig. Voor elke soort bagage bestaat er wel een aangepaste dakkoffer. Elke dakkoffer heeft evenwel nood aan een dakdrager. Deze bevestigt de dakkoffer op uw auto.

Voor de juiste dakdrager kunt u rekenen op het advies van onze bandencentrales. Zo moet de dakdrager afgestemd worden op de breedte van uw auto. Een snelbevestiging maakt het mogelijk om de dakdrager snel en gemakkelijk te verwijderen of te monteren.  

Welke soorten dakkoffers bestaan er?

Bagagebox

Bagagebox

 De bagagebox levert massa’s extra bergruimte. De meestal vierkante vorm laat heel wat vormen en soorten bagage toe. Vooral tijdens de vakantieperiodes bewijst de bagagebox grote diensten. Afhankelijk van de wagen bepaalt u zelf het type dakkoffer dat het best bij u past.

Skibox

Skibox

 De skibox biedt een optimale oplossing voor het skimateriaal waaronder ski's, snowboards, stokken en schoenen. De skibox is eerder lang en smal en bevat extra versteviging voor het zware en delicate skimateriaal. Hou wel rekening met de maximale dakbelasting.

Een prijs weten voor dakkoffers?

In onze bandencentrales krijgt u deskundig advies voor de juiste keuze van dakkoffer. Zoek een bandencentrale in uw buurt. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.  

Offerte aanvragen

Zoek een centrale

Wij werken voor leasingmaatschappijen